Atelier culinar “August de bun augur” – 19.08.2017 orele 10:00-13:00

Împreună cu Rita Cerneavschi pregătim un nou atelier culinar pasionant cu degustare la #GradinaMoldove (rn. Ialoveni, sat. Cigîrleni). De data aceasta, vedetele vor fi #tomatele (o multitudine de varietăți de forme, culori și gusturi), #kale și #crackeri din semințe.

IMG_20170616_214306_WEB.jpg

În meniul zilei sunt prevăzute multe bunătățuri : o salată nutritivă și colorată cu legume de sezon, dovlecei cruzi cu un sos Raw Marinara, chips de Kale și #Mangold, o salată de #vinete aka Mutabal cu tahini toate servite cu tradiționala pâine cu #MaiaNaturala de la Anastasia (Soare Mare) și crackeri din semințe.
Iar din fructele de sezon vom elabora o băutură surpriză! 🙂

Ca de obicei, majoritatea ingredientelor sunt locale, de sezon, de la surse de încredere (puteți vedea cu ochii voștri cum se cresc acestea într-o gradină ecologică la Gradina Moldovei) iar punctul pe “i” vor fi condimentele, superalimentele și uleiurile presate la rece la care apelăm pentru a îmbogăți și sublima preparatele noastre.

Vă așteptăm cu drag la acest rendez-vous estival delicios!

Preț de participare sugerat : 80 MDL/persoană.

Vă rugăm să ne confirmați participarea contactându-ne la numărul 079 23 79 25 sau prin mesaj privat pe FB sau la mail-ul gradinamoldovei@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s