Instruire – 29.06.2019 “Planificare și Teorie pentru Multiplicarea Semințelor Vii”

Training1_EventFB_WEB

O agricultură sănătoasă și sustenabilă provine de la Semințe Vii și Reproductibile căci acestea sunt adaptate contextului.
Pentru a vă asigura suveranitatea alimentară sau pentru plăcerea de a vă păstra propriile semințe, vă invităm la această instruire completă, care va îmbina teoria și practica de multiplicare a semințelor pentru principalele legume căci fiecare familie botanică are un mod de reproducere specific. În cadrul Grădinii Experimentale de Agroecologie, veți avea ocazia să urmăriți pas cu pas procesul de planificare a unui lot pentru multiplicarea semințelor, să aflați care sunt metodele de izolare pentru fiecare specie în parte cât și metodele de polenizare.

Această instruire este susținută de proiectul Community Seed Banks Academy.

Participarea este gratuită.
Numărul de locuri este limitat. Pentru a confirma participarea sau întrebări, ne puteți contacta la 079237925 (Mariana).
Transportul nu este asigurat. Orarul transportului public corespunde cu orele de început și sfârșit al instruirei. Pentru participanții cu mașină, încurajîm principiul de “car sharing”, mulțumim.

Video cu indrumarile necesare pentru a ajunge la Gradina Moldovei https://www.facebook.com/1500639070234484/videos/1786920314939690/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s