Contribuitori la Proiect

 

Teodora StîncaDorinaStinca

Am ales “Grădina Moldovei” în primul rând pentru faptul, că susțin modul de alimentație sănătos pe care îl propune această organizație. Susțin echipa cu atât mai mult, cunoscând experiența Marianei care a avut-o în Belgia, având și eu plăcerea să gust din roadele muncii sale de acolo și vă asigur, că a avut mare succes.Deci, pot să trag și concluzia, că noi, cei din Moldova, avem mare noroc, că a venit cu această idee și în țara noastră. 

Îi urez mult succes Asociației și susținere personal, cât și a tuturor în parte.  Fiți siguri, că rezultatele vor fi frumoase, iar noi cu toții vom avea doar de cîștigat mai multă sănătate.

Mariana ȘeremetMarianaSeremet

 

 

 

Maxim VisileacMaximVisileac

“Susțin și ader la GRADINA MOLDOVEI pentru ideile și viziunile sănătoase pe care le propune. Sunt inginer care dorește să aplice toate cunoștinele pentru promovarea unui viitor sănătos!”

 

Giuliana CalifanoGiulianaCalifano

I am happy to loan my creativity to good ideas and inspiring people. For this reason I made a little contribution to “Gradina Moldova” and I help the president to create the logo of ngo.”

 

Nicoleta StîncaNicoletaStinca

Având ca obiectiv principal promovarea unei vieți echilibrate și calitative, prin promovarea produselor bio, precum și a unei calități durabile, susțin în totalitate această asociație nou-născută, care, fără îndoială, va prezenta un viitor durabil și promițător. În contextul dezvoltării actuale a R. Moldova, consider că o asemenea împrospătare este binevenită și mai ales indispensabilă întregii societăți. Pentru omul zilelor noastre este o necesitate faptul de a învăța să trăiască în concordanță și simbioză cu natura înconjurătoare, să ia cel mai bun ce ne oferă aceasta, fară a-i aduce prejudicii. În această direcție, Asociația Grădina Moldovei, se angajează în totalitate a ne călăuzi și a ne oferi tot ce cunoaște mai bun de la însăși mama Natură, idee care mă reprezintă și la care ader cu sinceritate.”

Constantin Furtună

CostantinF

 “Hotărât și convins prin propria experiență în domeniu vieții sustenabile, eu continui să descopăr și să creez oportunități noi în direcția Ecologiei și Sustenabilitatea activităților noastre zilnice. Numit “Agricultorul Viitorului” în articolul unui ziar național, promovez Permacultura chiar acasă în gradina proprie trasnformată de câțiva ani într-o grădină cu o biodiverstiate impresionantă. Fără a sta mult pe gânduri, am devenit membru la AO Grădina Moldovei fiindcă demult căutam ceva asemănător aici la mine în Moldova. Sunt nespus de mulțumit că avem și noi acum o organizație care poate promova Semințele Organice, acelea care întradevăr dau viață an după an.”

Vitalie Sprînceană

Margarita CerneavschiRitaCerneavschi

“Pentru că Moldova are nevoie de o revitalizare a valorilor aparent uitate, cele ale consumului ecologic, ale cunoștințelor despre natură, grădinărit sustenabil și armonia rezultata din acestea. De la mic la mare, oamenii Moldovei pot invăța cu ‘ce se mănâncă’ agricultura biologică și să devină din nou respectuoși față de mediu și propria lor sănătate, ceea ce iși propune ‘Grădina Moldovei’. Acest ONG reprezintă perfect propriile mele valori și aspirații și cu mare drag vreau să ajut la plantarea sămânței care il va tranforma întrun copac roditor în viitorul apropiat.”

Liliana BotnaruLilianaBotnaru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s